Consulting

Coaching voor bestuurders en senior

Het is voor bedrijven en organisaties een grote uitdaging om de belangen van werk en privé in balans te krijgen.  Werken de mensen in uw bedrijf met het idee ‘ik krijg het  niet cadeau’, of halen ze voldoening uit hun werk?

Dia2

 

Met haar project “Fluitend naar je werk” staat O.F.A klaar om het management in bedrijven te assisteren en te coachen bij het veranderingsproces dat nodig is om een betere integratie van werk en privé mogelijk te maken.

Aan de hand van het door O.F.A. ontwikkelde materiaal maken wij een diagnostiek van de capaciteiten die in het bedrijf aanwezig zijn om een goede balans tussen werk en privé te waarborgen.

Met deze informatie maken wij een gedetailleerd rapport van de sterke punten die de combinatie werk-privé bevorderen en van de aspecten die verbeterd moeten worden om deze verandering van gedrag en van cultuur in het bedrijf te kunnen realiseren.

De doelen worden vastgesteld en in samenwerking met de directie wordt er gewerkt aan de cultuurverandering die nodig is. Bij de implementatie van de gesignaleerde doelen staat

O.F.A. u bij. Wij zorgen dat de theorie op een efficiënt manier meteen praktijk wordt.

 

Coaching voor medewerkers in het bedrijf

Voor een samengaan van persoonlijke belangen met de belangen van het bedrijf is een wederzijds compromis van vertrouwen en flexibiliteit niet genoeg. Het leven thuis moet ook gemanaged worden.

Organiseren kun je leren! En vaak zijn de beste oplossingen eigenlijk heel simpel, maar je moet er wel wat voor doen!

Advies op maat voor u